Visine pentru prajituri la borcan

de MIUTA in Conserve, 27 Iul 2011 | 5526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 3 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri la borcan:

Se spala visinele si se scot samburii.Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se amesteca din cand in cand.Se lasa 24 de ore timp in care amestecam foarte des sa se topeasca zaharul.A doua zi visinele se pun in borcane spalate si sterilizate.Se acopera cu siropul lasat.Se inchid borcanele si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

05.08.2011, 21:19

Interesant! Anul viitor o sa incerc si eu, am pus la favorite. Anul asta le-am pus din nou la congelator si am ocupat un sertar deja, cu visine, si cate mai am de pus.....!!! Iarna e grea si lunga!!!

diaconta 1

05.08.2011, 21:33

Panacris si eu le pun la borcan,asa isi pastreaza foarte bine gustul in sirop si nu ocupa nici prea mult loc

adry88 1

09.08.2011, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]