Visine la borcan pentru iarna

de Caty in Conserve, 11 Iul 2022 | 3980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg vișine
  • 2 kg zahar
  • 20 aspirine
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan pentru iarna:

Am spălat vișinele și le-am pus într-o strecurătoare.
Le-am scos sâmburii și le-am pus într-un vas mai mare
Am adăugat peste ele zahărul și aspirina fărâmată
Le-am amestecat ușor și le-am lăsat câteva ore că sa se topească zahărul. Mai amestecam din când în când.
După ce se topește zahărul,luam cu polonicul vișine cu tot cu sosul lor, umplem borcanele sterilizate in prealabil și strângem bine capacele.
Le punem în cămară și le folosim iarna la orice prăjitură vrem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri