Vinete umplute

de nadina73 in Pui, 13 Mai 2010 | 12925 vizualizari

 

super bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1/2 ardei rosu si verde
  • 2 piepturi de pui
  • 250 g ciuperci champignion
  • 200 telemea 
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in bucati ,apoi se curata de miez.Miezul se zdrobeste bine cu badicora si se caleste cu ceapa tocata marunt si ardeiul.

Pieptul de pui se taie bucatele mici sau se toaca si se caleste si el in putin ulei,apoi se lasa sa fiarba cu putina apa, dupa care se pun ciupercile taiate marunt sau tocate(cum va place)

Telemeaua se zdrobeste bine cu furculita si se amesteca cu toate cand sant pregatite(pieptul de pui,ciupercile,vinetele tocate) se umplu bucatile de vinete si se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt ,se pun la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute

Eu am pus si niste cartofi,taiati in 4 condimentati cu sare si piper si putina apa in tava ,iar cand sant facute se scoate tava si se pune pasta de tomate,iar peste vinete am pus 1 ou batut bine cu sare apoi se mai lasa la cuptor 5-10 minute

Initial reteta era sa se taie vinetele pe lungime,insa eu am vazut reteta la oana si am preferat sa le tai si eu asa rondele

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shawarma