Vinete umplute

de daniela_angelica in Porc, 23 Iun 2013 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 350 gr carne macinata porc
  • 250 gr ciuperci
  • 1ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • 300 ml sos bechamel
  • Cascaval pt gratinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se taie pe jumatate,se pun cu partea taiata in jos intr-o tava si se dau la cuptor pana se coc.

Se toaca cateii de usturoi marunt si se calesc,se adauga ceapa tocata .Cand ceapa a devenit transparenta se adauga carnea macinata si apoi ciupercile tocate in cubulete.Cand vinetele sunt gata se scoate miezul acestora cu o lingura, se toaca ,se adauga la compozitia de carne si se calesc in continuare,se adauga 3 linguri de pasta de rosii si 5-6 linguri din sosul bechamel.Se pune sare si piper dupa gust.

Se unge o tava de yena cu 3 linguri de pasta de rosii si alte 3 de sos bechamel,se pun vinetele si compozitia se imparte omogen in fiecare vineta,deasupra pe fiecare vineta se pune restul de sos bechamel si cascaval ras.

Se dau la cuptor pana se gratineaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă