Vinete si dovlecei cu usturoi pentru iarna

de Bunica in Conserve, 11 Sep 2009 | 105543 vizualizari

COMENTARII (20)

Oana 1

11.09.2009, 20:14

Buni, cred ca sunt super delicioase! Stiu ca si mama punea, dar un rand de vinete, usturoi si apoi un rand de rosii

Bunica 1

11.09.2009, 21:07

Oana, eu am pus asa cum am scris sau cu suc de rosii. Cand vii pe la noi sa-mi aduci aminte sa-ti dau.

rivka 1

11.09.2009, 21:16

O sa-mi pastrez cateva borcane de la mazare, fasole, sa incerc sa fac si eu , o si pun la favorite sa nu mai trebuiasca sa o caut.
Suna foarte intersesant, nu am mai mancat asa ceva.

Oana 1

11.09.2009, 21:20

Buni, sigur ca-ti aduc aminte Plus un borcan cu dulceata de cirese si galbene si negre

rivka 1

11.09.2009, 21:47

Doamna tot ce faceti imi face pofta si imi place , multumim mult pentru retete

Oana 1

11.09.2009, 22:30

Ce bine arata!!!

Bunica 1

11.09.2009, 22:33

Oana, de dulceata de cirese galbene mi-a spus Irina, dar de cirese negre nu am facut.

Bunica 1

11.09.2009, 22:38

Rivka, eu va impartasesc cu toata placerea, dar de multe ori le scriu fara a da prea multe amanunte, crezand ca e de la sine inteles.Cand aveti nelamuriri intrebati-ma! Nu ma supar pe nimeni,dar s-ar putea sa raspund mai tarziu putin,depinde cand deschid calculatorul.

rivka 1

11.09.2009, 22:52

Multumesc , intreb intreb!
Dar acum vad si eu poza, ce frumoase sunt borcanele!

liana_geicu 1

11.09.2009, 23:05

as vrea si eu sa gust. A facut si mama mea ceva de genul asta intr-un an, dar era doar cu vinete si cred ca pusese si suc de rosii! Dar sunt sigura ca este foarte buna si asa!

Bunica 1

11.09.2009, 23:24

A facut , a facut, ca doar de la mine are reteta si cu vinetele in suc de rosii.

liana_geicu 1

11.09.2009, 23:35

aaa, nu stiam!

laura 1

20.08.2010, 12:10

Bunica, trebuie neaparat otet? Daca fac exact reteta, dar nu pun otet, ce se poate intampla: nu tine peste iarna sau nu e bun? Nu stiu ce sa fac: sa pun otet, sa nu pun, sau sa-l inlocuiesc cu ulei.... Voi ce ma sfatuiti?

mena29 1

20.08.2010, 12:51

Bunica,noroc cu Laura ca uite ce reteta am gasit aici

mena29 1

20.08.2010, 12:56

Laura,nuti place otetul sau de ce?Nu cred ca e in regula sa inlocuiesti otetul.Eu am mancat la cineva o salata in genul acesteia dar fara dovlecel,doar cu vinete si sa sti ca nu erau acre iar reteta era tot cu otet.

Mitinita 1

12.08.2011, 15:00

o sa incerc si eu anul acesta,imi plac vinetele prajite la nebunie...de abia astept sa le incerc

Mitinita 1

13.08.2011, 16:42

Acuma m-am pus si fac prima portie...daca pun numai asa cum spune in reteta tine peste iarna? Oricum acuma fac un borcan,o sa il si gust in curand sa vad cum e si daca imi place (dar e imposibil sa nu-mi placa) fac o gramada

Mitinita 1

16.08.2011, 23:10

tot eu pe mine nici toamna nu ma prinde cu ele in camara ca de abia le-am pus si de abia astept sa desfac borcanul. Cu rosii oare nu ar merge?

alinutza1983 1

30.08.2011, 15:14

Doamne Bunica, de cand caut reteta asta! mancam asa ceva la camin, de la o colega basarabeanca...pe atunci nu prea ma omoram eu cu gatitul, asa ca nu mi-a trecut prin cap sa cer reteta! spune-mi te rog Buni draga, borcanele asa capsate nu mai trebuie bagate la cuptor? nimic de genul asta?..

p.s: mi-am luat vinete si dovlecei, special sa imi fac vreo cateva borcanele din astea!

alinutzika 1

30.08.2011, 15:55

si eu o sa fac in curand...pare o reteta tare buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun