se coc vinetele..se decojesc se pun sa scurs..intre timp se face maioneza...se adauga vinetele tocate.se adauga peste maioneza se taie ceapa se pune si ea peste ingrediente putina sare si gata...pofta mare..nimic mai simplu
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Pot sa adaug ceva? Nu tocati vinetele cu cutitul, sau cu ceva metalic, pentru ca se innegresc. Sunt niste tocatoare speciale din plastic, sau daca nu, faceti ca mine: am un taietor de plastic (pe care tai doar fructele, sa nu ia miros de ceapa de pe cel de lemn), si il folosesc pe post de tocator. Vinetele raman albe, si e mai aspectuoasa salata. Eu pun si putin sos de ustoturoi in salata (din comert).
Swanheart,exista "cutite"din lemn,speciale pt vinete,il am de cand eram fata.si eu pun un singur catel de usturoi,pt aroma.iete-l.http://www.plastking.ro/lemn_elemei/taietor_vinete.jpg