Vinete a la Bucataras

de Gusti in Mancaruri de legume, 2 Aug 2014 | 21636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 vinete
  • 1 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 borcanel de iaurt grecesc
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete a la Bucataras:

Am facut la pranz o nebunie cu vinetele de la Tomatina (pentru ca-s de la prieteni si-s crescute fara chimicale)! Le-am taiat cubulete, le-am tras rapid la tigaie, apoi le-am scurs putin pe un servetel si le-am pus intr-un vas de lut. Peste am adaugat usturoi tocat, un praf de sare, le-am amestecat si in final am "aruncat" deasupra si 2-3 linguri de iaurt grecesc!

N-a durat 15 minute, dar a iesit o bunatate!!!!

Pentru cei care prefera putin picant, prajiti in acelasi timp cu vinetele si rondele de ardei iute!

TIPS-URI

1

 curatati vinetele de coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete a la Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu dovlecei