Varza scazuta cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2013 | 8670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 3 linguri ulei
  • cateva bucati de carnati
  • 2 foi de dafin
  • afumatura (cat si de care aveti)
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 1 legatura de marar si cimbru uscate
  • piper boabe
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu afumatura:

Spalam afumatura si o punem la fiert. Dupa cca 10 minute aruncam apa in care a fiert si o schimbam cu alta. Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Varza se toaca marunt (sau se da pe razatoarea cu ochiuri mari).

Se presara putina sare deasupra si se framanta putin cu mainile sa se inmoaie.

Ceapa si ardeiul se spala, se toaca marunt si se calesc in ulei. Adaugam pasta de rosii, foile de dafin, punem cca 250 ml apa si adaugam varza framantata cu sare.

Adaugam afumatura fiarta separat, punem in mijlocul cratitei legatura de marar si cimbru, bucatile de carnati si fierbem la foc mic pana scade lichidul.

Mancarea este gata atunci cand carnea e fiarta suficient.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan la cuptor