Iepure la tava

de alyss in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2013 | 8406 vizualizari

 

Aceasta este una dintre cele mai simple retete de preparare a carni de iepure dar cu un gust unicat in deliciu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de iepure (partea din spate)
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 pachet unt
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • cimbru/ ierburi italiene
  • 6-7 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la tava:

Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile rasfirate, se taie untul si se adauga cubulete in toata tava. Dupa toate acestea condimentam carnea cu sare, piper si ierburi, cateii de usturoi crapati in cap vin si ei rasfirati, adaugam apa apoi pe deasupra uleiul de masline, apoi dam tava la foc potrivit. Pe parcurs mai adaugam 2-3 cani de apa cand observam ca aceasta a scazut, astfel incat carnea sa iasa frageda si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor (Reteta Video)