Varza murata la borcan

de alinutzika in Muraturi, 27 Aug 2011 | 10859 vizualizari

 

O alternativa mai la indemana a verzei murate in butoi...Evident, nu e buna pentru sarmale ....:))

 

INGREDIENTE

 

  • varza
  • sare grunjoasa (dupa gust, dar sa fie putin mai sarata decat de obicei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata la borcan:

Se taie varza fideluta. Se amesteca bine cu sarea, pana se inmoaie. Se asaza in borcan si se apasa bine. Daca nu a lasat suficienta zeama cat sa o acopere, mai adaugati putina apa cu sare. Daca doriti, pentru a da aroma verzei, adaugati si marar sau alte ierburi.
Se da la rece.
La iarna, o veti folosi la  ciorbe, fasole frecata, varza calita, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:18

alinutzika 1

27.08.2011, 15:54

Ei, la 26 de ani sunt tanara inca, zic eu...
Dar nelinistita....nu prea.Fiecare dupa ce se asaza la casa lui ii mai vine mintea, nu? . Sau asa ar trebui cel putin...

Lau 1

29.08.2011, 13:41

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza murata la butoi