Varza murata calita ca-n Ardeal

de simona72 in Porc, 11 Mar 2013 | 10507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • apoximativ 1 kg costita cruda putin afumata
  • 3 cepa mari
  • ulei pt prajit sau untura
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata calita ca-n Ardeal:

Punem cratita pe foc cu ulei 4-5 linguri sau untura asa cum facea bunica la tara. Carnea o taiem felii si o punem in cratita si o prajim. Dupa ce am prajit-o putin pe toate partile o scoatem, iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt.

Intre timp taiem varza fidelute, o stoarcem intre palme de surplusul de zeama , iar cind ceapa este calita punem varza si carnea in cratita. Lasam pe foc pina cind toate sunt facute, punem piper si cimbur din beljug.

Serviti cu ardei iute si mamaliga sau paine proaspata de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita ca-n Ardeal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100