Varza dulce cu pulpa de porc

de dakris in Porc, 7 Mai 2012 | 4452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza marisoara
  • cca 300 g pulpa porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • sare, piper, 1 foaie dafin
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu pulpa de porc:

Varza se toaca si se freaca cu sare.

Carnea se portioneaza si se prajeste putin in ulei.

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc in putin ulei, apoi se adauga varza si se amesteca. Se acopera cratita cu un capac, se lasa cateva minute sa se caleasca un pic varza, apoi se adauga carnea, foaia de dafin, piperul si o cescuta apa fierbinte. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate si se mentine pe foc inca 10 min. Se inlatura cratita de pe aragaz si se adauga mararul tocat marunt.

Se serveste cu ardei iute proaspat sau cu ceapa.

TIPS-URI

1

varza noua isi lasa zeama si nu e nevoie sa se adauge prea multa apa

2

se amesteca pe tot parcursul prepararii sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]