Varza cu kaizer la cuptor

de articook in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2010 | 6011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza
  • 200 g kaizer
  • 1 ceapa mica, alba
  • coriandru boabe
  • maghiran
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 2, 3 linguri ulei de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu kaizer la cuptor:


Se taie varza in jumatate si se feliaza felii subtiri. In vasul in care veti introduce varza in cuptor puneti ulei de floarea soarelui si ceapa taiata marunt, cand incepe sa se rumeneasca adaugati varza si amestecati putin. Acoperiti cu un capac si dupa 2 minute turnati 1/2 cana de apa. Dupa ce varza a mai scazut adaugati si restul de varza si acoperiti iar. Mai adaugati 1/2 cana de apa si mai lasati aproximativ 5 min., pana cand varza este destul de moale. Condimentati varza cu sare, piper, maghiran si coriandru, care trebuie zdrobit intr-un mojar inainte de a-l pune peste varza. Intr-o tigaie de teflon, puneti kaizerul taiat felii si lasati-l 1,2 min., pana cand incepe sa se topeasca. Puneti feliile de kaizer peste varza si introduceti in cuptor, vasul descoperit, pentru aproximativ 30 min. la 180° C. Spre sfarsit puteti selecta programul de ventilare pentru a se rumenii putin pe deasupra.
Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (3)

Corinuta 1

09.07.2010, 22:41

Simplu si gustos!

Laly 1

09.07.2010, 22:48

Sa stii ca vin si la tine la o portie,ce daca este noapte

Ligia Bxl 1

12.02.2014, 11:18

arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu muschiulet in vasu roman