Varza cu jumari

de elena001 in Porc, 13 Mai 2013 | 4181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 borcan de 500g jumari
  • cateva fire de marar
  • sare
  • piper
  • ulei pt calit
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 lg bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu jumari:

Varza proaspata se toaca marunt si se lasa la inmuiat cu putina sare.

Ceapa si usturoiul se toaca si ele marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul,bulionul si jumarile.Dupa ce s-au calit punem peste varza si adaugam si putina apa.Lasam sa fiarba iar intre timp mai adaugam apa ca sa nu se lipeasca.

Cand este aproape gata tocam mararul si il punem in mancare.

Adaugam sarea si piperul,amestecam.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adry88 1

13.05.2013, 16:38

place mult

Anett 1

13.05.2013, 18:04

bun bun

Rocsi 1

13.05.2013, 20:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

937 puncte

Rocsi

654 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa