Varza calita, cu fasole rosie

de cristina_s_world in Mancaruri de post, 10 Oct 2012 | 4069 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

10.10.2012, 15:03

wowwwww ce buna o fi fost
bun venit Cristina

olivee 1

10.10.2012, 15:12

imi place

Lau 1

10.10.2012, 15:24

bun venit

cristina_s_world 1

10.10.2012, 15:52

Multumesc frumos pentru primire! :*
Sa stiti ca felul asta de mancare este foarte bun si satios

diaconta 1

10.10.2012, 15:53

cu siguranta,mie chiar imi place

Merisor 1

10.10.2012, 16:23

Bun venit!!
Imi place ce ai gatit!

alinutzika 1

10.10.2012, 16:24

Bine ai venit! Ma bucur ca reteta e Monti, pt ca eu tocmai tin aceasta dieta.

MotanLaOale 1

10.10.2012, 16:44

adry88 1

10.10.2012, 16:49

jolygina 1

10.10.2012, 18:52

interesant

Rocsi 1

10.10.2012, 19:55

Interesanta combinatie, chiar nu am mancat niciodata

cristina_s_world 1

11.10.2012, 08:56

Si la noi a fost prima data Garantez ca este buna!

mamaieelena 1

11.10.2012, 12:50

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza (murata) calita