s-a mancat toata, sa nu-mi cereti :D:))
Varza se toaca fidelute si se freaca cu putina sare si piper.
Intr-un ceaun se pun la calit, in uleiul bine incins, carnaciorii(taiati rondele) si bucatele de kaizer.
Cand incep a se rumeni adaugam ceapa taiata cubulete si ardeiul taiat cubulete.
Lasam pana se inmoaie putin iar apoi adaugam varza treptat.
Dupa ce am pus toata varza adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa.
Mai punem apa cat sa acopere putin varza. Adaugam putin sare,piper si cimbru.
Lasam pe focul de la aragaz pana da intr-un clocot iar apoi bagam ceaunul la cuptor.
Lasam pana cand varza e aproape gata si apoi punem borsul. Borsul a fost fier inainte.
Mai lasam inca vreo 20-30 de minute.
Dupa ce s-a facut, punem o portie de varza in farfurie iar deasupra punem bucati de kaizer prajit.
Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.
Pofta buna!