Am vazut la Mitinita si avand in dotare am facut si eu. Foarte buna!
Varza se pune in apa rece de seara pana dimineata.
Se curata de cotoare si se toaca fasii.
Ceapa se curata si se toaca cubulete.
Intr-o cratita se pune ceapa la calit in ulei 3-4 minute.
Se presara boia si piper.
Se pune in cratita si varza si se caleste impreuna cu ceapa 5 minute.
Se transfera varza in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l.
Se pun rosiile taiate, soriciul, oasele si se amesteca.
Se seteaza aparatul la high si se lasa 5 ore.
Cu o ora inainte de terminare se pun si carnatii deasupra.
Eu am pus vasul si in cuptor pentru o ora ca sa se rumeneasca putin.
Se serveste calda.
Mie imi place cu ceapa rosie.
Pofta Buna!
1
Se poate aroma cu cimbru sau marar daca nu aveti mofturosi.