Revin cu reteta mea preferata: cheesecake cu ciocolata! Este un adevarat deliciu si ma bucur ca in sfarsit o impart si cu voi! Eu toate deserturile, in ultima vreme, le-am facut la Slow Cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pentru ca nu imi place sa stau sa pazesc cuptorul, ma incalzesc si ma indispun inutil. Asa ca arunc totul in oala si dupa ma uit la televizor, ies afara sau mai lenevesc putin, mai ales daca e duminica!
Haideti sa vedeti cum se face grozavia asta :)
Pofta buna!
1
Topeste putina ciocolata si adaug-o peste compozitia de branza. Foloseste o scobitoare pentru a aranja siropul de ciocolata formand un model. Astfel, va arata dragut si va fi si mai bun!
2
Vei sti ca ai terminat de mixat crema atunci cand aceasta trece testul degetelor: ia putina crema si freac-o intre degete: daca simti zaharul, inseamna ca mai ai de amestecat!