am vazut odata o reteta de genul acesta dar cu foi din pandispan ,eu am facut o combinatie si a iesit ceva foarte bun
se coc foile la foc moderat timp de 25 min fiecare
facem budinca conform plicului
dupa ce am luat budinca de pe foc o lasam 5-10 min dupa care adaugam untul cubulete
gelatina o punem la inmuiat in lapte timp de 10 min dupa care o topim la baimarin si o incorporam in budinca de vanilie
asamblam prajitura in felulul urmator:
punem o foaie dupa care punem jumatate din crema de vanilie ,asezam a doua foaie punem un strat subtire de crema dupa care adaugam baghetele umplute cu ciocolata apoi adugam restul de crema de vanilie, nivelam bine toata crema in mod egal si adaugam si a doua foaie
asezam bine foaia dupa care punem un prosop umed peste ultima foaie (ca sa se aseze bine si sa se taie frumos)
dam la rece prajitura pana a doua zi ,o pudram
pofta buna!!!