Tuslama

de DanMonica in Vita, 16 Noi 2012 | 7256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. burta de vita
  • 6 linguri de faina
  • 2 cani de lapte
  • 2-3 cani de apa (zeama in care a fiert burta)
  • 6 linguri de smantana
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei
  • 1 galbenus
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuslama:

Fierbem burta bine in 2-3 ape, iar cand se raceste o taiem bucati potrivite. Separat incepem sa pregatim sosul: punem pe foc o cratita, in care am turnat uleiul, si adaugam treptat faina, amestecand bine sa nu faca cocoloase.

 Apoi turnam treptat laptele si completam cu zeama (din ultima apa in care a fiert burta), pana obtinem o pasta fina, fara cocoloase, pe care o lasam putin sa fiarba. 

Adaugam smantana, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat, galbenusul de ou si burta,  potrivim de sare si piper si o mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]