Tuslama

de DanMonica in Vita, 16 Noi 2012 | 6382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. burta de vita
  • 6 linguri de faina
  • 2 cani de lapte
  • 2-3 cani de apa (zeama in care a fiert burta)
  • 6 linguri de smantana
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei
  • 1 galbenus
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuslama:

Fierbem burta bine in 2-3 ape, iar cand se raceste o taiem bucati potrivite. Separat incepem sa pregatim sosul: punem pe foc o cratita, in care am turnat uleiul, si adaugam treptat faina, amestecand bine sa nu faca cocoloase.

 Apoi turnam treptat laptele si completam cu zeama (din ultima apa in care a fiert burta), pana obtinem o pasta fina, fara cocoloase, pe care o lasam putin sa fiarba. 

Adaugam smantana, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat, galbenusul de ou si burta,  potrivim de sare si piper si o mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sim0na 1

16.11.2012, 23:06

Interesant

MotanLaOale 1

16.11.2012, 23:19

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tuslama