Turta cu ciocolata

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba
  • 4 linguri faina de malai
  • 200 gr zahar
  • 230 gr unt
  • 1 ou
  • 200 gr fulgi de ciocolata
  • 100 gr ciocolata alba, topita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta cu ciocolata:

1. Incinge cuptorul la 180˚

2. Intr-un vas amesteca faina alba cu faina de malai. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi incorporeaza oul. Inglobeaza ingredientele uscate, amesteca bine apoi adauga fulgii de ciocolata. Pune aluatul obtinut intr-o tava de copt rotunda (unsa cu grasime) si da prajitura la copt 20-25 minute.Lasa prajitura sa se raceasca complet.

3. Taie prajitura in triunghiuri subtiri apoi inmoaie varful acestora in ciocolata alba topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mousse de mere