Turnulete taranesti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 24006 vizualizari

 

Un aperitiv apreciat de toata lumea, foarte, foarte usor de realizat!

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 200 g telemea
  • 2 cepe rosii lunguiete
  • o rosie mare si carnoasa
  • scobitori
  • masline negre pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete taranesti:

Kaizerul si telemeaua se taie cubulete. Ceapa rosie se curata, se spala si se taie rondele mai grosute. Rosia se taie felii mai groase si apoi cuburi de marimea celor de kaizer si branzica.

Se aseaza pe o rondea de ceapa cate o bucata de kaizer, deasupra branza, apoi rosia si se fixeaza bine cu o scobitoare. Se presara masline negre printre ele, merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase aperitiv