Turnulete taranesti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 23443 vizualizari

 

Un aperitiv apreciat de toata lumea, foarte, foarte usor de realizat!

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 200 g telemea
  • 2 cepe rosii lunguiete
  • o rosie mare si carnoasa
  • scobitori
  • masline negre pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete taranesti:

Kaizerul si telemeaua se taie cubulete. Ceapa rosie se curata, se spala si se taie rondele mai grosute. Rosia se taie felii mai groase si apoi cuburi de marimea celor de kaizer si branzica.

Se aseaza pe o rondea de ceapa cate o bucata de kaizer, deasupra branza, apoi rosia si se fixeaza bine cu o scobitoare. Se presara masline negre printre ele, merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu brocoli , telemea si kaizer