sunt migaloase putin dar arata bine, zic eu!
Se unge o tava cu ulei poi se pune hartie sau staniol
Se combina zaharul,sarea,untul,smantana si jeleuril si se pun pe foc pana se topeste jeleu si untu 4-5 minute dupa care inca 5 minute sa firba
Se imparte compozitia in 2 parti egale intr-una se pune ciocolata negara si 2 vanilii si in lata se pune cicoclata alba si 2 vanilii se lasa sa se topeasca bine
Dupa ce sa topit cicolata se toarna compozitia in tava unsa si cu staniol apoi se pune la rece 3-4 ore
Dupa ce sa inatrit bine se scoate din tava se scoate folia si se intorce cu partea lucioasa in sus apoi se taia in cerculele de 3 marimi diferite (sa nu fie mari ,fiindca nu arata bine)
se aseaza pe hartiute si se decoreaza cu cacao cele albe si cu zahar pudra cele maro
PS:resturile ce va raman dupa decupat se pot topi din nou si se procedeaza la fel
1
daca jeleu nu este alb atunci nici turnuletele cu ciocolata alba nu vor iesisi albe si culoarea jeleului pus