Am vrut sa fac si eu trufe, ca mi-a plouat in gura cand le-a postat Miha. Se vede treaba, insa, ca lor nu le-a placut de mine si au iesit prea moi.
Prin urmare, ca sa nu pierd bunatate de compozitie le-am pus la congelator si am avut o inghetata minunata.
Dupa cum se spune aici mai intai topesti ciocolata la baia de aburi, apoi adaugi 2 galbenusuri (tot pe baia de aburi) si amesteci putin. Dai castronul jos si amesteci mascarpone. Pui la rece sa se intareasca, dupa care intinzi un carnat din compozitie pe hartie de copt si rulezi sa se faca un sul. Eu am pus si niste alune in mijloc. Dai la rece pana se intareste bine.
EEE aici la mine s-a rupt filmul. Compozitia a fost cremoasa. excelenta la gust, dar n-a vrut sa se intareasa. Si atunci am pus-o la congelator si am facut-o inghetata.
Buna si sub forma asta.