Trufe de branza

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 4807 vizualizari

 

Un aperitiv tare de efect si foarte delicios. Sa nu mai spun ca aceste bilute pot fi "tavalite" prin multe alte condimente sau amestecuri de seminte... Va puteti pune imaginatia la lucru! :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de burduf
  • 2 linguri smantana acra
  • marar uscat
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de branza:

Branza de burduf se da prin razatoare sau se sfarama si se amesteca cu smantana. 

Se formeaza bilute care se tavalesc prin marar uscat si prin boia dulce. Se aseaza pe platouri si se tin la frigider pana la servire.

Bilutele mai pot fi "glazurate" cu seminte de mac sau susan amestecat cu chimen.

Pofta buna va doresc!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac umpluta cu crema de branza