Trandafiri din foietaj

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2011 | 9515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj,
  • felii subtiri de parizer,
  • ou pentru uns,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

kamy 1

15.12.2011, 18:21

ce frumos arata

bijoux 1

16.12.2011, 12:23

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]