Frigarui cu mamaliga

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2010 | 5477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~150 g malai
  • 500 ml apa
  • sare
  • 100 g telemea
  • 50 g unt
  • felii subtiri de bacon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu mamaliga:

Apa se pune la fiert cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul treptat, amestecand incontinuu.Se fierbe pana se ingroasa fara a fi insa prea tare. Se rastoarna pe o farfurie si asa fierbinte se amesteca impreuna cu untul si telemeaua rasa. Se rastoarna pe un platou uns cu unt, se niveleaza si se lasa sa se racoreasca.

Se taie cubulete, apoi fiecare cubulet se infasoara in cate o felie de bacon. Se insira pe cate un bat de frigaruie ce a fost tinut in apa.

Se pun pe gratarul incins si se rumenesc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu telemea