Trandafiri de Desert

de Adi75 in Dulciuri, 23 Mar 2014 | 2715 vizualizari

 

Acesti biscuiti merg foarte bine atat cu ceai cat si cu cafea .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 g zahar
  • 150 g unt
  • 350 g faina oo
  • 1/2 praf de copt
  • putina sare
  • 100 g fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri de Desert:

Într-un castron frecam bine untul cu zaharul , adaugam si ouale si amestecam bine , praful de sare , faina + praful de copt .

Se poate face cu robotul dar se fac usor si cu mana , vom obtine un aluat destul de moale din care vom forma niste bilute de marimea unei nuci pe care le dam prin fulgi de porumb .

Punem trandafirii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si îi dam la coptorul preincalzit la 150 grade pentru 15 min . 

TIPS-URI

1

Eu am pus 100 g de zahar .

2

Iubitori de nuca de cocos pot pune in compozitie ( 100 g de nuca ) , in acest caz vom folosi doar 300 g faina .

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri de Desert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort din biscuiti, de post