Cui ii place ciocolata il invit sa incerce aceste tortulete pline de ciocolata :).
Am preparat tortulete pentru a sarbatori cu voi reteta mea nr. 100 si pentru mama mea care dupa un an si jumate a venit in vizita la mine in Italia.Deci le-am facut cu toata inima
Incepem cu ciocolata pe care o topim impreuna cu untul la bagnomaria.
Intr-un castron batem ouale si galbenusul cu zaharul.
Cand devin o crema adaugam ciocolata si amestecam.Ciocolata o lasam un pic sa se raciasca.
Adaugam si faina cu vanilia. Amestecam bine.Rezulta o crema ciocolatoasa.
Luam forme de briose, le ungem cu unt si presaram zahar, si le umplem cu crema de ciocolata 3/4.
Bagam la cuptor 10 minute la 160°.
Cand sunt gata la rasturnam pe platou sau direct pe farfurioare de desert.Le ornam cu zahar pudra si zmeura.
Se servesc calde.