Pilaf cu piept de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 16 Feb 2011 | 5061 vizualizari

 

Asta e pentru andutu, se stie :))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cu os
  • 2 cesti orez
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

 Spalam si dezosam pieptul de pui, il taiem bucatele potrivite, dupa care il punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.( eu am pus la fiert si osul si apoi l-am scos, ca mai ramane si acolo carnita si e pacat de ea :D)

 Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem orezul spalat in 2-3 ape ( spalam orezul, pentru ca acesta contine amidon, iar spalarea lui ajuta sa nu se lipeasca boabele intre ele la fierbere) si morcovul dat pe razatoarea mica.

 Lasam pe foc pana fierbe si orezul si morcovul.

 Potrivim gustul de sare si punem si un strop de piper ( cine vrea poate pune mai mult, insa eu am pus putin pentru ca e pt pitic).

 La sfarsit asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez