Pilaf cu piept de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 16 Feb 2011 | 5494 vizualizari

 

Asta e pentru andutu, se stie :))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cu os
  • 2 cesti orez
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

 Spalam si dezosam pieptul de pui, il taiem bucatele potrivite, dupa care il punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.( eu am pus la fiert si osul si apoi l-am scos, ca mai ramane si acolo carnita si e pacat de ea :D)

 Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem orezul spalat in 2-3 ape ( spalam orezul, pentru ca acesta contine amidon, iar spalarea lui ajuta sa nu se lipeasca boabele intre ele la fierbere) si morcovul dat pe razatoarea mica.

 Lasam pe foc pana fierbe si orezul si morcovul.

 Potrivim gustul de sare si punem si un strop de piper ( cine vrea poate pune mai mult, insa eu am pus putin pentru ca e pt pitic).

 La sfarsit asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]