Tortilla de patatas

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2013 | 5522 vizualizari

 

Omleta spaniolă, așa cum mai este numit acest preparat, este foarte potrivită pentru micul dejun, fiind foarte hrănitor.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi medii, decojiți, tăiați cuburi
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 4 ouă
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patatas:

Cartofii se sărează și se prăjesc în ulei încins câteva minute, până capătă o culoare aurie, dar sunt încă cruzi. Se scot pe un prosop de hârtie și se lasă la răcit. 

Se bat ouăle cu puțină sare. Se adaugă ceapa și cartofii și se amestecă bine. Se toarnă compoziția într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Se gătește 7 minute la foc mediu. Se întoarce omleta și se mai prăjește 5 minute, până când e bine făcută. 

Se consumă rece sau caldă.

 

TIPS-URI

1

Ceapa se poate prăji în același timp cu cartofii

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patatas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă