Chec aperitiv

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 9216 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult checul pe care l-a adus Motanel la intalnire si am zis sa-l reproduc cu ce aveam eu prin frigider. Singura problema a fost ca am uitat sa pun deasupra seminte, in rest a fost foarte bun!
Mersi Motanel pentru reteta! >:D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 175 g crema telemea
  • sare, piper
  • 100 g salam
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • masline negre
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 plic praf de copt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un bol se bat bine ouale cu un praf de sare. Se adauga crema de telemea si se omogenizeaza. Salamul se taie cubulete mici, la fel si ardeiul gras rosu si verde. Maslinele se taie feliute. Se pun toate peste amestecul de oua si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestec. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul tocat, se omogenizeaza bine apoi se toarna toata compozitita intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa aproximativ 35-40 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste alaturi de o cana cu lapte sau iaurt, merge perfect pentru pachetelul de la servici.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca este prea gorasa compozitia se poate adauga putin lapte atat cat este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

18.10.2015, 17:51

Câte au fost la Sighișoaraaaaa!Eu nici măcar nu l-am văzut,dar să-l mai gust

MotanLaOale 1

18.10.2015, 18:16

Bun bun
Imi pare bine ca ti-a placut

Rocsi 1

18.10.2015, 19:16

Cat de frumos ti-a iesit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]