Tortilla de patatas

de Vyoleta in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 6092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 3 cepe
  • 9 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • delicat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patatas:

Tortilla de patatas se prepara astfel:

Punem uleiul intr-o tigaie, cartofii taiati cubulete si ceapa taiata mic. Adaugam delicatul, sarea si piperul dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic, pana in momemtul in care se moaie cartofii, acestia nu trebuie sa se rumeneasca. Dupa ce s-au inmuiat, punem cartofii intr-o strecuratoare si ii lasam 15 minute ca sa se scurga uleiul din ei. Cand uleiul s-a scurs luam cartofii, ii impartim in 3 parti egale.

Luam 3 oua si putina sare si le batem putin cu furculita dupa care adaugam o parte din cartofi. Amestecam bine oul cu cartofii si punem intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Cand s-a prajit pe o parte intoarceti si pe cealalta.Asa procedati si cu restul compozitiei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patatas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]