Tortilla cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2013 | 3715 vizualizari

 

Pentru maine la micul dejun,va recomand aceasta reteta usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 4ciuperci
  • 2cartofi
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu ciuperci:

In tigaia cu ulei punem ciupercile taiate marunt,dupa cateva minute cartofii(trebuia sa-i dau pe razatoare dar am preferat sa-i tai),punem capacul sa se abureasca si sa se inmoaie,descoperim sa se rumeneasca putin cartofii,adaugam ouale batute cu sare si piper,punem capacul,dam focul la foarte mic iar peste cateva minute cand se desprinde usor de pe margini,cu ajutorul unei farfurii mari,intoarcem omleta si peste alte 2min se poate servi cu salata verde si paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

03.02.2013, 20:57

bun

Rocsi 1

03.02.2013, 21:42

RuxyRux 1

03.02.2013, 23:13

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa