Tortiglioni cu pui

de elucubratiiculinare in Paste, 3 Oct 2012 | 6146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste tortiglioni,
  • 150 g pui gătit (fiert sau la cuptor),
  • 150 g brânză de bivoliță,
  • 150 g cașcaval,
  • 1 ou,
  • 150 ml lapte,
  • 3 căței de usturoi,
  • 1/2 linguriță busuioc uscat,
  • 1/2 linguriță oregano uscat,
  • sare,
  • piper,
  • o linguriță unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu pui:

Puiul se pune la fiert pentru 15 minute, după care se lasă să se răcească și se toacă bucățele. Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Brânza se rade. Oul se bate bine și se amestecă cu laptele. Când sunt gata pastele, se amestecă cu carnea de pui, brânza rasă, usturoiul zdrobit și amestecul de ou cu lapte. Se adaugă busuioc și rozmarin și se condimentează cu sare și piper. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu unt și se presară cașcavalul ras. Se dă la cuptor pentru 30 minute. Se servesc fierbinți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu brânză la cuptor