Intr-o seara, pe la orele 10:00 p.m. mi-am dat seama ca pentru a doua zi la job nu avem nimic de mancare!
Ce sa fac??
Frigiderul era cam gol... aveam cateva oua si o bucata de cascaval...
Am cautat prin dulap sa vad ce as putea sa gasesc sa fac ceva rapid dar si gustos de mancare.
Prin fundul raftului am gasit o punga aruncata de tortellini cu carne, asa ca mi-am zis ca nu are ce sa iasa rau din combinatia: tortellini, ou si cascaval. Si m-am apucat de treaba.
Totul a durat mai putin de 30 de minute.
Tortellini se fierb conform istructiunilor de pe pachet. Intre timp, batem ouale spuma, si dam cascavalul pe razatioare. In oua punem sarea piperul si usturoiul.
Dupa ce tortellini s-au fiert, ii scurgem de apa, ii clatim cu apa rece din abundenta (ca sa nu se lipeasca intre ei).
Intr-o tigaie adanca (eu am folosit un wok) punem uleiul sa se incinga. Adaugam apoi tortellini scursi de apa, si invartim de cateva ori, dupa care turnam peste ei ouale batute. Se amesteca in continuu, pana ce ouale sunt facute. Se opreste focul si apoi se adauga cascavalul si se mai amesteca putin, pentru a se topi uniform peste toate pastele.
Va spun sincer ca a fost fooooaaaarteeee buuuun!!
Merita sa incercati cand sunteti pe graba!