Tortellini cu sunca si sos Cheddar

de mihaelar63 in Tortellini, 7 Dec 2020 | 2333 vizualizari

 

 Se stie ca sunt fan Tortellini. Ador textura lor de paste preparate in casa. Nici macar nu mai conteaza cu ce sunt umpluti, am eu grija sa le dau ,stralucire si gust "!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu prosciuto
  • 200 gr sunca de porc
  • 200 gr fasole verde +galbena -din conserva
  • 200 gr branza Cheddar
  • 100 ml lapte
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • 1 caciulie mica usturoi
  • 1 ardei rosu iute
  • sare
  • nucsoara razuita
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sunca si sos Cheddar:

  1. Tortellini se pun la fiert in apa cu sare. Fierbeti respectand indicatiile de pe ambalaj.
  2. Sunca se taie juliene si se prajeste in ulei pana devine crocanta.
  3. Se scoate sunca din tigaie si se pune usturoiul si untul.
  4. Cand untul incepe sa se topeasca, se adauga branza Cheddar razuita, nucsoara si 100 ml lapte. Sarati si piparati.
  5. Fasolea verde se scoate din conserva, se spala cu apa rece si se strecoara.
  6. Trageti tigaia de pe foc si amestecati in sos tortellini si fasolea verde.
  7. La servire, in fiecare farfurie puneti deasupra sunca prajita si cubulete de ardei iute pentru gust si decor.
  8.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sosurile albe cu branzeturi sunt delicios asezonate cu nucsoara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunca si sos Cheddar" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sunca, smantana si cașcaval