Tortellini cu prosciutto crudo si mazare

de adasev12 in Tortellini, 10 Dec 2011 | 6819 vizualizari

 

foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellini
  • 300 g smantana pt  gatit
  • 200 g mazare
  • coaja rasa de lamaie
  • o jumatate  de ceapa alba
  • ulei de masline extravirgin
  • sare, piper
  • o lg-ita patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciutto crudo si mazare:

Tortellini se fierb in apa sarata, bine, conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp se pregateste sosul: ceapa se taie marunt si se inmoaie in ulei , nu se prajeste doar se inmoaie usor,  se adauga smantana si se lasa inca 4 min, invartinde-se mereu in sos.

Se scurge mazarea si se adauga si ea la sos si se sareaza si pipereaza dupa gust. 

Se scurg pastele si se pun peste sos, se amesteca foarte usor, apoi se pune patrunjelul.

Se portioneaza in farfurii si se pune deasupra putina coaja de lamaie rasa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

coaja de lamaie e usor amaruie si f aromata...se poate renunta la ea

2

e buna si cu adaos de parmigiano, depinde de gusturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto crudo si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

10.12.2011, 23:23

place

adasev12 1

11.12.2011, 01:46

motan....
gurita...multumesc
sufletista, ma bucur

gaby_gabytza 1

11.12.2011, 11:02

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ragù la cuptor