Pentru aceste tortellini m-am inspirat dintr-o emisiune TV unde dragul de Jamie Oliver prepara dezinvolt paste . El prin Anglia cu ton si ansoa , eu prin Ardeal cu carnaciori !!!:DFiecare cu ce are omul pe langa casa !!!
Intr-o oala mare puneti 2 l apa si sare .
Cand aceasta fierbe adugati pastele , amestecand, sa nu se prinda .
Fierbeti respectand instructiunile si le scurgeti de apa .
Spalati si feliati usturoiul
Intr-un Wok mare prajiti in ulei pana devin crocanti carnatii .
Adugati usturoiul , ciupercile scurse de lichid si caperele scurse asemenea .
Amestecati , adugati rosiile paserate si tortellini .
Rasturnati intr-un bol mare .Presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel verde .
Cine doreste poate presara si parmezan .
1
Scurgeti bine caperele . de obicei sunt conservate in otet si daca nu sunt scurse suficient va acreste prea mult sosul in care le adaugati .
2
Jamie spune ca italieni recomanda optional parmezanul . Dar el a observat in marile restaurante italiene cat si la pastele preparate acasa ca parmezanul nu lipseste !!!