Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana

de Panacris in Tortellini, 27 Noi 2012 | 16492 vizualizari

 

O cina savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • tortelini cu branza 300 g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • usturoi 4 catei,
  • ulei de masline 100 ml,
  • sare iodata,
  • ierburi provensale ( cimbru, oregano, rozmarin, busuioc),
  • ciuperci champignon 1 conserva,
  • prosciuto (felii de jambon afumat) 100 g,
  • smantana de gatit 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana:

Pastele tortellini se fierb in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp ceapa, usturoiul se curata se toaca marunt si se calesc in ulei si putina apa. Se asezoneaza de sare si ierburi provensale. Se adauga ciupercile scurse de apa, jambonul taiat fideluta si se lasa cca. 5 minute la foc mediu, acoperit, ca sa se combine gusturile. Se adauga tortellini fierte peste amestecul de mai sus, lasandu-se la fiert cca. 5 minute. La final se adauga smantana de gatit, lasandu-se le fiert cca. 5 minute ptr. a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte, eventual cu putin parmesan ras deasupra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu smantana, prosciutto si mazare