Tort Roxana

de reisnaor_2006 in Torturi, 31 Mar 2014 | 4419 vizualizari

 

Foarte usor si repede de facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg de apa rece
  • 12 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • Umplutura:
  • 6 mere
  • 2 pahare de 100 g Danonino branzica cu aroma de fructe de padure, pere si banane
  • 2 banane
  • capsuni ptr ornat
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Roxana:

Mixam albusurile cu un praf de sare si zaharul.Adaugam galbenusurile,apa si amestecam,incorporam faina.Ungem o forma rotunda cu unt,tapetam cu faina, cu diametrul de 22 cm si dam la cuptor 180 grade ,40 de minute.

Cand blatul este gata il lasam sa se raceasca,il scoatem din forma,se taie in 2.Merele se curata de coaja,se dau prin razatoare si se calesc cu 50 gr de zahar si scortisoara.

Asamblare: Prima parte o ungem cu 100 gr de branzica cu aroma de fructe de padure,dupa ce sau racit merele calite adaugam peste branza,un strat de banane si adaugam a2 a foaie de tort,branza cu aroma de pere si banane,un strat de mere calite,banane.Ornam cu frisca ,(frisca se prepara dupa indicatile de pe plic) si cu capsuni.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Roxana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere şi cremă de zahăr ars