Tort rapid cu piscoturi

de diana_k in Torturi, 30 Aug 2010 | 35435 vizualizari

 

un tort simplu si rapid facut cu ajutorul piticilor ..

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema de ciocolata dr.oetker
  • 1 plic crema de vanilie dr. oetker
  • 750 ml frisca pentru ornat
  • 150ml frisca mixata
  • aproximativ 250ml lapte indulcit pentru insiropat
  • un pachet mare de piscoturi, 48 de bucati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu piscoturi:

cremele le-am mixat cu frisca rece.

piscoturile le-am trecut prin lapte....nu le inmuiati prea mult ca se fac terci.

pe peretii laterali am pus o foaie de naylon, dar nu e neaparat nevoie.

am asezat un rand pe piscoturi pe fundul tavi si unul pe partea laterala

am pus un strat din crema de ciocolata, unul din crema de vanilie si iar crema de ciocolata, am acoprit cu un strat de piscoturi si deasupra am ornat cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de capsuni si fructe de padure cu blat de cafea