Tort rapid

de cristinutanicolita in Torturi, 2 Ian 2015 | 4732 vizualizari

 

La multi ani Cleme! Am adus tortul:))

 

INGREDIENTE

  • Blat cacao:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 2 lg faina,
  • 1 lg cacao,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Blat galben:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 3 lg faina,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Crema:
  • 1 crema de vanilie la rece
  • 1 crema caramel la rece
  • 500 ml lapte
  • Sirop:
  • 300 ml apa,
  • 4 lg zahar,
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

Blat 1: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se adauga uleiul,galbenusurile,si faina amestecata cu praful de copt. Se coace la foc mediu.

Blat 2: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se aduga restul ing si se omogenizeaza,se coace la foc mediu.

Se prepara cremele conform instructiunilor de pe plic.

Pe un platou se pune blatul de cacao,se insiropeaza,se pune crema de vanilie(mai oprim putin pt ornat) se niveleaza, peste se pune blatul galben se insiropeaza crema caramel si nivelam frumos.

Se orneaza cu crema de vanilie sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu budincă și fructe