Tort RALUCA

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 6618 vizualizari

 

facut de colega mea Raluca .Eu sunt cu pozele aici...

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de cacao din comert
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema pentru prajituri de vanilie
  • esenta de migdale
  • frisca hulala 500 ml
  • ornamente de cacao
  • zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort RALUCA:

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de migdale.

Crema se face conform instructiunilor de pe pachet.

Frisca se bate bine.

Pe un platou se aseaza o parte din blat ,se insiropeaza si se pune crema,se pune a doua parte ,se insiropeaza din nou si se pune restul de crema.Se pune si a treia parte de blat se insiropeaza si se pune frisca .

Se niveleaza si se orneaza cu ornamente de cacao.

Se lasa la frigider pana se incepe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort RALUCA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere,caramel si ciocolata