Un tortulet savuros si foarte lejer !!!!!!!!!!
Intr-un bol punem ouale ( integi ) , zaharul, esenta de vanilie si sarea si le batem bine cu mixerul.
Adaugam untul moale la temperatura camerei si continuam sa mixam .
Incorporam usor faina si laptele rece.
Adaugam la urma si praful de copt si amestecam.
varsam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Coacem tortul la cuptorul incalzit la 180 grade pentru 40 minunte.
Cand este copt stingem cuptorul si asteptam 10 minute inainte sa scoatem tortul.
Lasam sa se raceasca si presaram zahar pudra sau il putem umple cu frisca sau cu crema.
Crema = Am amestecat faina cu putin lapte , am adaugat restul de lapte si zaharul si le-am pus la foc mic, amestecand continuu pana s-a ingrosat crema.
Am frecat untul spuma si am adaugat lingura cu lingura din crema racita si din sucul si coaja rasa de la mandarine.