Pozele nu sunt prea sugestive, dar gustul e minunat!:)
Untul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat se amesteca energic cu mixerul, pana se obtine un amestec spumos. In amestec se vor incorpora, pe rand, ouale. Separat, se amesteca faina cernuta, amidonul, praful de copt si coaja rasa de lamaie apoi se adauga la amestecul de unt. Afinele se strecoara si siropul scurs se pastreaza. Se topeste tableta de ciocolata Milka, si se adauga o lingura cu varf de smantana. Intr-un castron se varsa restul de smantana, in care se va adauga ciocolata topita. La final, se vor incorpora in acest amestec afinele scurse.
Intr-o forma de prajituri cu marginea inalta, unsa cu margarina sau tapetata cu hartie de copt, se rastoarna 3/4 din aluat si se niveleaza cu o spatula de plastic.
Intindeti apoi uniform crema de smantana, si amestecati foarte putin cu un tel, astfel incat sa amestecati o cantitate mica din crema, cu aluatul deja intins in tava.
In final, amestecati restul de aluat cu lapte si turnati peste crema de smantana.
Coaceti timp de 30 de minute in cuptorul incins la 180°C
Se rupe in bucati o tableta de ciocolata Milka alba si se topeste la Bain-Marie.
Zaharul pudra se amesteca cu sirop de afine. Acest amestec nu trebuie sa fie prea fluid.
Adaugati treptat, la amestecul de zahar pudra cu sirop de afine, ciocolata Milka topita si amestecati bine.
Dupa ce s-a racit, ungeti prajitura cu acest amestec si lasati sa se intareasca.
A doua tableta de ciocolata Milka alba, se va topi si se va amesteca cu unt de cocos. Cu o lingurita, se va imparti, sub forma de pete, pe intreaga suprafata a prajiturii.