Tort ganache de ciocolata

de diana_k in Torturi, 21 Feb 2010 | 6753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat :
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • pt insiropat blatul:
  • 200ml apa
  • 5 linguri de zahar 
  • 2 esente de rom
  • crema ganache:
  • 200g ciocolata de lapte
  • 400ml frisca
  • ornat :
  • 150ml frisca
  • 100g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ganache de ciocolata:

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim ciocolata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ganache de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]