Tort Fluture

de gamilici in Torturi, 24 Apr 2012 | 6858 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt

Crema

  • 300 g nutella
  • 250 g mascarpone
  • 50 g frisca

Sirop

  • 1/2 cana apa
  • 3/4 cana zahar
  • esenta de rom (optional)

Decor

  • m&m;haribo, etc. (dupa imaginatie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fluture:

Blat

Se separa albusurile de galbenusuri.Se amesteca cele din urma cu zaharul.Se bat spuma albusurile,se adauga galbenusurile, faina si praful de copt.Se coace intr-o forma rotunda.

Crema

Se amesteca toate ingredientele,daca e necesar se mai poate adauga frisca sau mascarpone pentru a nu fi prea dulce.

Sirop

Se fierbe apa cu zaharul pana e topit, se adauga esenta de rom si se lasa la racit.

Asamblare

Blatul rotund se taie dupa imaginea de mai jos,apoi pe mijloc.Se insiropeaza si se adauga crema,apoi se acopera cu cealalta parte de blat.Dupa se orneaza cu crema ramasa,m&m,haribo si alte jeleuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fluture" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alba_zori 1

24.04.2012, 19:25

simplu si bun

Sim0na 1

24.04.2012, 19:33

Foarte frumos!!!

iry-gabriela 1

24.04.2012, 21:02

un fluture fff frumos

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture