Pentru blat
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, adaugam zaharul treptat mixam in continuuare pana se topeste si se formeaza o spuma lucioasa, tare care nu curge. Adaugam si galbenusurile pe rand. apoi faina cernuta si praful de copt si amestecam usor cu lingura de jos in sus. Coacem blatul in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Lasam blatul sa se raceasca, il taiem in doua pe orizontala si insiropam fiecare felie de blat cu sucul de la fructe
Pentru crema
Mixam frisca. Punem gelatina la inmuiat in putina apa pentru 10 minute, apoi o topim pe foc. Preparam budinca din lapte si zahar, adaugam gelatina inmuiata. Lasam crema sa se raceasca, si o amestecam cu frisca. Umplem blaturile cu crema si fructe
Ornam cu frisca mixata cu zaharul pudra