Tort Diplomat cu fructe

de diana_k in Torturi, 4 Noi 2011 | 9026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina cernuta,
  • 1 praf de copt 
  • crema
  • o budinca de vanile
  • 4 linguri de zahar
  • 400ml lapte
  • 5 g gelatina
  • 300ml frisca
  • cubulete de fructe din conserva
  • ornat
  • 300ml frisca
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu fructe:

Pentru blat

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, adaugam zaharul treptat mixam in continuuare pana se topeste si se formeaza o spuma lucioasa, tare care nu curge. Adaugam si galbenusurile pe rand. apoi faina cernuta si praful de copt si amestecam usor cu lingura de jos in sus. Coacem blatul in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Lasam  blatul sa se raceasca, il taiem in doua pe orizontala si insiropam fiecare felie de blat cu sucul de la fructe

Pentru crema

Mixam frisca. Punem gelatina la inmuiat in putina apa pentru 10 minute, apoi o topim pe foc. Preparam budinca din lapte si zahar, adaugam gelatina inmuiata. Lasam crema sa se raceasca, si o amestecam cu frisca. Umplem blaturile cu crema si fructe

Ornam cu frisca mixata cu zaharul pudra

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat