Tort de capsune

de divainbucatarie in Torturi, 19 Noi 2010 | 8830 vizualizari

 

Acesta este cel mai simplu si mai rapid tort pe care il puteti face, fara sa punem la socoteala ca este foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema:
  • 400g branza Philadelphia,
  • 200g zahar,
  • intaritor frisca ,
  • un plic zahar vanilat
  • ½ kg de capsune pentru crema + ½ kg capsune pentru decor
  • blat- pandispan din
  • 6 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana faina,
  • 6 linguri ulei
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de capsune:

Blatul este un pandispan clasic. Il taiem asfel incat sa obtinem 2 felii egale. Pentru a prepara crema amestecam toate ingredientele si compozitia obtinuta se pune peste prima felie de blat, apoi punem felii de capsune, punem al doilea blat si repetam operatiunea. Se lasa la frigider peste noapte. Nu este nevoie sa insiropam blaturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (11)

lacrimioara 1

20.11.2010, 14:47

vrau si eu o felie

Dana Cristea - pusikmea 1

20.11.2010, 16:40

oooo, ce bunatate

divainbucatarie 1

20.11.2010, 19:39

Cu mare drag!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]